banner

Gespecialiseerd advies nodig?

financiële, fiscale, juridische en sociale zaken

Meer info

Boekhouding & accountancy

Boekhouding & accountancy

Om uw onderneming op een efficiënte manier aan te sturen, heeft u nood aan correcte cijfers.

Meer info

Fiscaal advies

Fiscaal advies

DKF Fiduciaire zorgt voor uw fiscale planning en optimalisatie en dat altijd binnen de wettelijke krijtlijnen.

Meer info

Juridisch advies

Juridisch advies

Tijdens de levenscyclus van uw bedrijf wordt u als ondernemer heel vaak geconfronteerd met juridische vraagstukken. Ook hiervoor kunt u altijd terecht bij DKF Fiduciaire.

Meer info

Sociaal advies

Sociaal advies

Niets is zo complex als de sociale wetgeving in ons land. Elke sector heeft zijn eigen regels en bovendien worden die keer op keer aangepast.

Meer info

DKF Fiduciaire, uw onafhankelijke adviseur voor boekhoudkundige, fiscale, juridische en sociale zaken.

Succesvol ondernemen is een uitdaging die staat of valt met efficiëntie. En met focus. DKF Fiduciaire helpt u bij alle boekhoudkundige, fiscale, juridische en sociale vraagstukken. We begeleiden u graag doorheen de levenscyclus van uw bedrijf: van opstart over groei, overname, internationalisering tot en met de opvolging. Ons multidisciplinair team staat voor u klaar zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw core business.

Deskundig advies als houvast

De globalisering, de forse concurrentie en de toegenomen complexiteit hebben van ondernemen een stevige uitdaging gemaakt. Als kmo, grote onderneming of zelfstandige heeft u meer dan ooit nood aan een heldere kijk op uw cijfers. DKF Fiduciaire zorgt voor houvast door u deskundig advies te bieden.

Uw ervaren partner

DKF Fiduciaire is erkend door het IAB en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde met inmiddels al meer dan 65 jaar nationale en internationale ervaring. Ons dynamisch team telt 7 vennoten en 34 medewerkers en bestaat uit een interessante mix van jong en oud. Een standaardpakket is bij ons niet aan de orde. Uw onderneming wordt altijd afzonderlijk bekeken en individueel ondersteund. Ons advies is uw sterkte.

Contacteer ons voor een afspraak.