banner

Boekhouding en accountancy voor uw onderneming.

Om uw onderneming op een efficiënte manier aan te sturen, heeft u nood aan correcte cijfers. DKF Fiduciaire helpt u niet alleen bij het voeren van uw boekhouding, maar ook bij het analyseren van die informatie zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Boekhouding: de basis voor juiste beslissingen

DKF Fiduciaire helpt u bij het voeren van de boekhouding, maar we doen veel meer dan enkel maar de wettelijk verplichte formaliteiten zoals het indienen van de BTW-aangiftes en het opstellen van de jaarrekening. Zo steunen we u bij de organisatie van uw boekhouding zodat u snel over de correcte, financiële cijfers beschikt.

Accountancy & managementadvies

Om een bedrijf professioneel aan te sturen, heeft het management behoefte aan snelle en juiste informatie. Voor elk bedrijf is dat anders, vandaar het belang van een boekhouding op maat van de klant. Voor DKF Fiduciaire is een boekhouding nooit een routineklus. Met elke nieuwe klant gaan we uitgebreid praten zodat we zijn verwachtingen precies kunnen inschatten.

Ook voor managementbegeleiding kunt u op ons rekenen. We leggen uw eigen onderneming én de concurrentie onder de loep. Boordtabellen en analyses leveren cruciale data op. DKF Fiduciaire wil verder gaan dan accountancyadvies. Met grondige audits en doorgedreven analyses mikken we op een maximale toegevoegde waarde.

Koestert u uitbreidingsplannen? Dient een fusie of acquisitie zich aan? Dan begeleiden we u graag bij het volledige overnametraject. Dankzij de multidisciplinaire aanpak kan DKF Fiduciaire u adviseren op alle aspecten van een dergelijke transactie: zowel boekhoudkundig, fiscaal, juridisch als sociaal.

Erkend bureau

Ons accountskantoor is erkend door het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB). Dat betekent dat DKF Fiduciaire over de officiële toelating beschikt om specifieke accountancyopdrachten uit te voeren. Deze erkenning is uw kwaliteitswaarborg.

Maak een afspraak

Dankzij een dynamisch team met 65 jaar ervaring is DKF Fiduciaire ook voor uw onderneming de juiste partner. Maak een afspraak. Ook voor fiscaal, juridisch en sociaal advies kunt u op ons rekenen.

Contacteer ons

Kortrijk: +32 56 22 47 71
Waregem: +32 56 60 39 60
Tielt: +32 51 42 60 50

Contacteer ons