Artikel DKF28 Maart 2022

Samen met onze klanten groeien 

DKF Fiduciaire bouwt de laatste jaren letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Vanuit Kortrijk, Waregem en Tielt streven accountants, fiscalisten, juristen en andere experts ernaar om samen met hun klanten te groeien. “Door elkaar te ondersteunen, zetten we samen stappen. ‘Groei door delen’ is bij DKF Fiduciaire een belangrijke gedachte.

Het nagelnieuwe kantoorgebouw in de Egemsesteenweg In Tielt is een eyecatcher en vormt samen met de kantoren in Kortrijk en Wa- regem de zichtbare basis om dat toekomstverhaal vorm en inhoud te geven. Met meer dan vijftig zijn ze ondertussen, de experts in verschillende disciplines. Zeven vennoten zetten de lijnen uit. Stuk voor stuk blijven zij actief op het terrein. Het zorgt voor dynamiek op verschillende niveaus.

“In Tielt telt het kantoor een twaalftal medewerkers”, legt kantoorverantwoordelijke en certified tax accountant Anthony Zutterman uit. “En daar mogen er zeker nog een aantal bijkomen. Net zoals onze klanten groei ambiëren, doen wij dat ook. De verhuis naar dit nieuwe, eigen kantoor in de Egemsesteenweg is daarin een logische stap. Een goede, aangename werkomgeving met vergadermogelijkheden en de daarbij passende uitstraling heeft een positief effect. Het laat ook toe dat het Tielts kantoor mee evolueert met onze klanten.” Juridisch consulente Valérie Dendauw, en HR-verantwoordelijke en certified tax accountant Brecht Damman treden hun medevennoot bij. “Onze ‘modelklant’ – als die bestaat – herkent zich doorgaans in die ambitie om te groeien. Het zijn vaak ondernemers die op zoek zijn naar toegevoegde waarde. Naar een partner en een vertrouwenspersoon. Ondernemers waarmee we die drang om vooruit te gaan, delen.”

ONE-STOP-SHOP

Dat daarvoor niet uitsluitend een knap kantoorgebouw nodig is, is voor de drie vennoten overduidelijk. “Naast vorm is ook de inhoud van groot belang. Zeker omdat wij ons echt willen profileren als een compleet kantoor. Als een one-stop-shop voor accountancy, fiscaliteit en alles wat daarbij aanleunt: advies voor familiebedrijven, vermogens- en successieplanning, sociaaljuridisch advies … we bieden het complete pakket aan. Om dat te realiseren, stellen we een sterk en efficiënt team samen.” 

Het is sneller gezegd dan gerealiseerd en toch slagen ze er bij DKF Fiduciaire in om van hun medewerkers meer dan louter dienstverleners te maken. “De focus ligt op de rol die we als vertrouwenspersoon kunnen spelen. Zowel op boekhoudkundig, fiscaal, juridisch als sociaaljuridisch vlak. Daarvoor moet de aanwezige kennis en expertise allereerst up-to-date blijven, dus investeren we onafgebroken in opleiding en bijscholing. We creëren daarnaast multidisciplinaire teams die klaar staan om klanten in hun ambities te begeleiden. Voor elk specifiek terrein hebben we de juiste mensen aan boord. Overkoepelend beschikken we over een juridisch team, in elk kantoor zijn accountancy-teams aan de slag en we hebben specialisten voor alles wat HR en sociale wetgeving is.”

“De focus ligt op de rol die we als vertrouwenspersoon kunnen spelen. Zowel op boekhoudkundig, fiscaal, juridisch als sociaaljuridisch vlak.”

GROEI DOOR DELEN

De multidisciplinaire benadering is een troef, en dat kan ook gezegd worden over de mix tussen jong en ervaren. “Voor alle duidelijkheid: werkervaring en de juiste vooropleiding heeft iedereen. Maar het is inderdaad zo dat de gezonde mix tussen jeugdig enthousiasme en op- en-top ervaren duidelijk aanwezig is. Ook bij de vennoten. De reden? We geven kansen aan mensen die ze willen grijpen.

Elke vennoot was ooit werknemer. Door elkaar te ondersteunen, zetten we samen stappen. ‘Groei door delen’ is bij DKF Fiduciaire een belangrijke gedachte, die we zowel intern als met ons klanten nastreven. We tillen elkaar naar een hoger niveau.”

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN DKF FIDUCIAIRE?

DKF Fiduciaire is op zoek naar verschillende profielen om onze multidisci- plinaire aanpak te versterken. Onze medewerkers zijn geschoolde experts in hun vakgebied. Ze hebben ambitie, willen groeien en streven net zoals iedereen bij DKF Fiduciaire naar een samenwerking met klanten en met hun collega’s. Het zijn vertrouwenspersonen die in alle integriteit en rust voor toegevoegde waarde zorgen. 

DKF Fiduciaire gelooft in constante opleiding, in opvolging en in door- groeimogelijkheden. We geloven in samen groeien. Bekijk onze vacatures via www.dkf.be en laat van je horen via hr@dkf.be. We nodigen je graag uit voor een kennismaking en gesprek.

 

 

Terug naar overzicht